Mehr brandheiße Inhalte
zur Gruppe
Freunde des Dirty Talk
3633 Mitglieder
zum Thema
Dirty Talk449
Ein wenig verrucht mögen wir es wohl alle ab und an.
zum Thema
Welcher Dirty Talk macht euch so richtig scharf?158
Ihr Lieben, der beste Dirty Talk kommt spontan und ungezwungen über…
Das Thema ist für dich interessant? Jetzt JOYclub entdecken

Про dirty talk

*******saft Frau
26 Beiträge
Themenersteller 
Про dirty talk
Є чимало людей, яких збуджує dirty talk - і слухати, і говорити самим. Я теж люблю щось таке чути у процесі 😇 але сама такого добре не вмію. Якось неприродно почуваюся, коли намагаюсь сказати що-небудь подібне сама, і у голову лізуть самі тільки банальні ідеї.. Хтось ще тут любить dirty talk? Що найбільш подобається чути чи можливо говорити?
*******NZT Mann
13 Beiträge
Привіт ;),
Цікава тема, я гадаю тут треба трошки розділити на час до, та під час сексу .... Тому що мене наприклад дуже збуджує обмін фантазіями до сексу ... Це як міні прелюдія у моїй голові ... Яка ще більше спонукає шалено та міцно взяти до рук дівчинку .... А ось під час сексу краще погляд та обмін фліртом. Тут треба робити та відчувати а не говорити. Бо ніщо так не ламає кайф як розмови *blabla*

Тому якщо хочеш задоволення для хлопця або партнера, як на мене у самому процесі краще дій, заохочуй поглядом, своїми пристрасними дотиками, поцілунками... Це буде як на мене для тебе легше і принесе на багато більше задоволення *hutab*
Tausch dich mit der Community zu heißen Themen aus oder starte selbst eine Diskussion.
Jetzt kostenlos anmelden